Philipp Schober

Philipp Schober er forfatter og har gennem mange år skrevet bøger om bl.a. den åndelige verden, om det niveau, der betegnes Humanum Factum. Han har lavet meditationstekster, digte og fortalt om karma - loven om årsag og virkning. Hans måde at beskrive tingene på er afmystificeret, konkret og til at efterleve. Han fortæller og forklarer altid uden manuskript - ordene kommer indefra.

Han fortæller tingene direkte ud fra sin viden - sådan som tingene er og ikke, som de evt. måtte være beskrevet og fortolket gennem overleveringer fra tidligere tider. Dette er befriende for den, som gerne vil lære at "læse Livets Bog", men har desværre også givet nogle meget negative reaktioner fra personer med andre synspunkter.

Philipp Schober har på den baggrund måtte lægge ryg til en del chikanerier. F.eks. hævder nogen, at han har sagt, at han er Jesu storebror! Selv siger Philipp Schober i denne anledning: "Det kan kun være en misforståelse. Jeg ÆRER og AGTER de store Mestre - religionsstiftere - virkelig meget".

Når vi ser på personen Philipp Schober, ser vi et menneske, der udstråler hjertelighed og naturlighed. Et menneske, der igennem sin adfærd, igennem sine ord underviser og giver tryghed og sikkerhed til sine omgivelser. Hans evner er mangfoldige og også igennem kunst - malerier, skulpturer - igennem digte og musik, udtrykker han sig. Philipp Schober har bl.a. grundlagt Wellbi Velvære Systemet - et behandlings- og undervisningssystem, der dagligt hjælper mange mennesker.

Philipp Schobers hjemsted ånder i den grad af fred og harmoni - for nylig fødte en hjort sine to unger lige umiddelbart foran hans indgangsdør! Hvad fortæller mere tydeligt om naturlighed og følelsen af godt? Hans æresbegreber er unikke, og hans kærlighed til livet er tydelig. Hans levevis er i overensstemmelse med loven om årsag og virkning og i harmoni med den universelle kærlighed.

Philipp Schober er et usædvanligt menneske, hvis undervisning gør livet og livsindsigten mere klar. Han er en rigtig god ven. En ven, der ikke er afhængig af tid og sted, ung eller gammel.

Mange venner var samlet omkring Philipp Schober til hans 49 års fødselsdag. De fik sig en oplevelse, da en musvit fløj hen til ham - og ganske længe sad på hans hånd.Philipp Schober Tekster